Butik

BESÖK VÅR BUTIK

Butiken

Besök vår golfbutik i Sisjöns Industriområde. Det är gott om parkeringsplatser utanför butiken på Askims Verkstadsväg 4. Buss 86 stannar bara ett kvarter bort. Produkter som du ser på bilderna är bara en liten del av det vi har i butiken och det finns mycket annat. Vi strävar efter att kunna ge våra kunder en hög och personlig servicenivå och att varje kund skall känna sig unik. Bästa servicen fås om man beställer tid. Då avsätter vi en personlig rådgivare endast för dig. Väljer du att komma på drop-in så går det också bra.

Golf

Vår golfshop i Sisjön är en fullsortimentshop. Vi har ett stort utbud och kunnande inom all typ av golfutrustning och vi erbjuder personlig service, tips och rådgivning. Dessutom har vi ett brett sortiment av golfkläder för dam och herr. Regnkläder, golfhandskar, golfbollar, peggar, golfbags, golfvagnar, klubbor från alla ledande varumärken och golfskor.

Våra varumärken är bla: Callaway, Titleist, Ogio, Foot Joy, Under Armour & Cleveland

Vi arrangerar också golfresor – fråga oss i butiken eller läs mer här.

Mode och klädbutik

I vår klädbutik i Sisjön har vi ett brett utbud av flertalet väletablerade varumärken med trendiga kläder för dam och herr till både vardag och fest. Din outfit kan du också komplettera med matchande skor från vårt stora utbud av moderna skomärken. Vi hjälper dig med en totallösning genom personliga råd och personlig service från topp till tå. Passande accessoarer har vi också i ett brett utbud. Bijouterier, smycken, väskor, plånböcker, bälten eller halsdukar. Allt finns.

Våra varumärken är: Dahlin, Replay, Playboy, Jofama, Sebago, Pelle P, Billibi, Nolita, Meltin’ Pot, Penn & Ink NY, Rehard, KumKum och OttoD’Ame.

Väskor

Hos oss på Golf No 1 hittar du resväskor, handbagageväskor och ryggsäckar av märket Epic. Epic är praktiska och trendiga resväskor. Är du på jakt efter en funktionell och cool väska som inte kostar en förmögenhet? Titta i så fall lite närmare på Epic. Resväskor som är perfekta att ha med när du åker iväg på semester och vill resa med stil.

NÅGRA AV VÅRA VARUMÄRKEN

Dahlin

Det är inte bara kvinnor som har användning av den praktiska accessoaren, väskan. Det finns många snygga väskor för män, som gör att du både kan hålla stilen samtidigt som du får med dig det som du behöver.

Dahlin har jobbat med tillverkning och design av kläder i nästan 100 år, vilket gör att man har koll på vad som är riktigt bra kvalitet även när det kommer till accessoarer. Golf No 1 tillhandahåller även Dahlins skor, tröjor, pikéer och skjortor.

I Dahlins mode kan man trivas med sin look och känna sig välklädd över alla årstider. Med Dahlin är det lätt att vara moderiktig.

Väskor skor och skjortor från Dahlin hos golfbutiken i Sisjön.
Accessoirer, jeans, för honom, för henne.

Replay

Accessoarer, jeans, för honom, för henne, jackor, kläder för alla årstider. Replay är ett italienskt klädmärke som gjort sig kända för framförallt, sina designerjeans. Med sina jeans i Hyperflex och Hyperflex+ vet du att du får jeans som håller passformen.

Replay grundades 1978 och kom till Sverige 1982. 

Pelle P

Pelle P:s klädkollektioner består av funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad.

Varumärkets kollektioner innehåller allt från tekniska sjö-och skidkläder till plagg som lämpar sig såväl på golfbanan som i staden.

Funktionskläder golfshop Göteborg Sisjön
Kostymer med passform golfbutik Sisjön

Cavaliere – kvalitét och mode in i minsta detalj

För Cavaliere är produktion, passform och val av material avgörande för att du skall känna dig välklädd. Cavalieres kostymer gör din garderob komplett. Alltid med perfekt passform. Cavaliere suits real people

Billi Bi

Billi Bi hittar du ett stort urval stilettpumps med och utan peeptoe, öppna sandaler och vackra espadriller. Hitta din favorit med Billi Bi.

Kvalitet och hantverk är toppklass med speciell känsla för vackra material och exklusiva detaljer.

Billi Bi SPORT erbjuder avslappnat mode. Skor med sportigt utseende och fokus på design, hantverk och kvalitet. Lyxiga och sköna sneakers med ett stort urval av feminina och fashionabla sneakers, slip-ons och loafers.

Skor med sportigt utseende och fokus på design.
Golfbutik i Sisjön golfkläder och golfutrustning.

Meltin’Pot

Detta italienska varumärke föddes 1994 och innebar från början jeans i sann, italiensk designanda. Med åren har Meltin’Pot även adderat andra typer av kläder och accessoarer till repertoaren och Golf No1 i Sisjön erbjuder bland annat jeans och fräcka toppar ur deras sortiment  

Ottod`Ame

Med vår italienska leverantör kan vi erbjuda allt för den moderna kvinnan. Exklusiva toppar, jackor, skjortor, byxor i modern mönstring och accessoarer.

Italienska kläder golfshop i Göteborg
I Playboys kollektioner går design och kvalitet, hand i hand.

Playboy

I Playboys kollektioner går design och kvalitet, hand i hand. Detta högklassiga modemärke för medvetna gentlemän arbetar med stilrena linjer i skor för både arbete och fest. När Playboy på 1950-talet nådde den skandinaviska marknaden blev deras Playboy Original en av de mest sålda skorna överhuvudtaget. Populariteten håller i sig än idag.

Footjoy

FootJoy har åtagit sig att skapa överlägsna golfskor, handskar och tillbehör som förbättrar din upplevelse.

I mer än 60 år har FootJoy varit den ledande golfskon på PGA-touren. Detta visar att de bästa golfspelarna i världen väljer de bästa golfskorna i världen när de själva får välja.

Golfskor från Footjoy i golfbutiken i Sijön.
Golfutrustning i Göteborg Sisjön

Callaway

Att skapa innovativ, högpresterande golfutrustning är en utmaning. Du måste sträva efter att leda istället för att följa. Det är vad Callaway gör.

”Jag är inte tillräckligt bra säljare för att sälja en medioker produkt”, sa Callaways grundare Ely Callaway en gång. Så han gav sitt företag uppdraget att skapa produkter som är ”glädjande annorlunda och bevisligen överlägsna”.

Titleist

Titleists forsknings- och utvecklingsteam av golfbollar drivs av ett engagemang för ständig förbättring och innovation.

Titleist tillhandahåller även andra högkvalitativa produkter som bagar, golfhandskar, klubbor, headcovers och kepsar. Under 2018 valde 73% av världens tourspelare en Titleist Pro V1 eller Pro V1x golfboll. Vinnare av anmärkningsvärda 180-turneringar!

Golfbollar och golfklubbor i Göteborg Sisjön.
Glasögon till golf Henrik Stenson

Henrik Stenson – eyewear

Dagens golfare vet vad som krävs och letar upp de bästa hjälpmedlen för att förbättra scorekortet. Golfglasögon inkluderat.

Stenson Eyewear hjälper dig med ljusförändringar och skyddar mot sol, vind och insekter. Från tee off till sista putt.

VI HAR ALLT DU BEHÖVER

Besök vår butik!

Personlig service, tips och råd. Oss kan du fråga!

Askims Verkstadsväg 4
436 34 Askim

Butiken har öppet:
Onsdag-fredag 11 – 17
Lördag 11 – 14

info@no-1.se

  • Tina: 0709-160066
  • Jessica: 0709-435817
  • Bengt: 0708-160770
  • Carl-Åke: 0705-696340
  • Odd: 0739-721994
  • Måns: 0708-475 200