Active life

DAM  |  HERR  |  ACTIVE LIFE  |  GOLF

No1 är en butik för den aktiva människan och en del av utbudet har vi samlat under rubriken Active Life. Aktiv kan man ju vara på många sätt. Man kan ha ett aktivt umgänge med andra människor, spela golf, resa eller träna på andra sätt på gym, i fitnessklasser eller spela tennis eller padel. Till detta har No1 utrustning och kläder från kända varumärken.
Några av våra varumärken är: Casall, Head, Dunlop, Adidas, Pelle P, Epic.

Väskor

Hos oss på No 1 hittar du resväskor, handbagageväskor och ryggsäckar av märket Epic. Epic är praktiska och trendiga resväskor. Är du på jakt efter en funktionell och cool väska som inte kostar en förmögenhet? Titta i så fall lite närmare på Epic. Resväskor som är perfekta att ha med när du åker på semester eller affärsresa och vill resa med stil.

Träningskläder

På No 1 finns det senaste utbudet av exempelvis Casall. Snygga träningskläder för henne och honom, yogamattor och andra redskap. När du vill träna med stil. Vi saluför även andra träningskläder och golfkläderna har en egen avdelning. För dam och herr.

Padel

Var och en får hitta sin version av Active Life. No1 har träningsutrustning och outfit för de flesta sammanhang. No 1 har ett stort utbud av kläder, skor och utrustning för padelspelare som exempelvis padelrackets från Head, Dunlop och Adidas. Kom in och utrusta dig för ditt aktiva liv.