Företagsförsäljning

VI HAR ALLT DU BEHÖVER

Besök vår butik!

Personlig service, tips och råd. Oss kan du fråga!

Askims Verkstadsväg 4
436 34 Askim

Butiken har öppet:
Onsdag-fredag 11 – 17
Lördag 11 – 14

info@no-1.se

  • Tina: 0709-160066
  • Jessica: 0709-435817
  • Bengt: 0708-160770
  • Carl-Åke: 0705-696340
  • Odd: 0739-721994
  • Måns: 0708-475 200

FÖRETAGSFÖRSÄLJNING

Hos oss kan du registrera dig som företagskund och få inköpet på faktura. Kanske skall personalen utrustas med enhetliga och snygga kläder att ha när de representerar företaget på en mässa, i butiken eller er utställning. Eller så behöver ni lite olika profilprodukter för att lyfta varumärket – eller varför inte golfbollar med loggan på? Kunder och medarbetare kanske skall få en gåva för att det senaste bokslutet var så bra eller så skaffar ni årets julklapp på Golf No1.   

EXEMPEL PÅ PRODUKTER

Gåvor kring golf

Vi har över 30 års erfarenhet av företagsprofilering på golfprodukter och löser det mesta du förväntar dig. 

Vi säljer bara produkter av högsta kvalitet och samarbetar med alla de etablerade varumärkena. 

Det finns massor med tillbehör för golfaren. Peggar, handdukar, greenlagare och så klart – golfbollar.

Låt oss hjälpa dig att utrusta dina kunder.

Prydnads- och bruksgåvor

Letar du efter den perfekta julklappen till era anställda eller till era kunder? Det löser vi

Vi har gåvor som passar anställda, leverantörer, kunder och företag. Bakom varje gåva finns en tanke och förutom ett brett sortiment erbjuder vi också hjälp med att trycka företagsloggan på gåvorna.

Profilkläder

Vi erbjuder ett brett sortiment av kläder för att profilera er i olika sammanhang. Restaurangen, butiken eller mässan.

VÅRT SMÖRGÅSBORD

Paraplyer 60 tum

Callaways högkvalitativa golfparaply med robust ram för att klara hårt väder. Skaftet är i glasfiber och handtaget är ergonomiskt och halkfritt. Uppfällningen är manuell och er logga placeras på två av panelerna enligt bild.

Volymexempel: 12 paraplyer
Prisexempel: 5.350 + moms

(Kliché tillkommer)
Maila en förfrågan

TOURBAG med logo/namn

Skaffa dig en tuff Callaway Tourbag med företagsnamnet på – eller varför inte ditt eget – med brodyr. En bag i fräck design med 6-facks-öppning för klubborna i 10 tum. 9 fack, regn-huva kommer med. Logo/namn placeras på stora facket

Volymexempel: Kan beställas en & en
Prisexempel: 4.750 + moms

(Kliché tillkommer)
Maila en förfrågan

LOGOBOLLAR

På ettans tee är det alltid trevligt att kunna lämna en gåva – lite som när lagkaptenerna byter vimplar innan fotbollsmatchen. Tre eller sex bollar med företagsloggan som kan spridas på banan eller skapa ett bestående minne efter golfrundan. Vi erbjuder bollar med tryck från de främsta varumärkena – Srixon, Callaway, Titleist

Prisexempel: Skicka förfrågan

Maila en förfrågan

Dela ut greenlagare

Nedslagsmärken är ett gissel. Olagade nedslagsmärken tar mycket lång tid att läka och dessutom bildas ärr som gör att greenen blir prickig och ojämn och så vill vi ju inte ha det. Nu kan vi erbjuda greenlagare med ert varumärke på. Användarvänliga greenlagare med en praktisk markeringsknapp och flasköppnare att dela ut till kunder, anställda och deltagare på golftävlingen med plats för er logga. Kommer i en låda med 24 greenlagare nerstuckna i fixerande skumgummi.

Volymexempel: 2 lådor á 24 stk.
Prisexempel: 2.250 + moms

(Kliché tillkommer)
Maila en förfrågan

KEPS med markeringsknapp

Snygg keps i kvalitets-mech med en lättillgänglig markeringsknapp på skärmen som du alltid vet var du har. Kepsen har fuktavvisande svettband och är Justerbar 57-59 cm. Er logo placeras enligt bild.

Volymexempel: 20 kepsar
Prisexempel: 4.950 + moms

(Kliché tillkommer)
Maila en förfrågan

Callaway PIKÈER

I över 30 år har Callaway Golf varit en av de mest framträdande aktörerna inom golfindustrin. Golfklubbor, golfbollar, golfskor, golfkläder och accessoarer av högsta kvalitet. Nu kan vi erbjuda Callaway pikéer för dam och herr i glada färger.

1: Välj 10 plagg 2: Välj färger 3: Välj storlekar 4: Anpassa er brodyr

Volymexempel: 10 pikéer
Prisexempel: 4.750 + moms

(Kliché tillkommer)
Maila en förfrågan

Footjoy PIKÈER

Footjoy är en del av Titleistfamiljen och andas kvalitét. Från bollar som Pro V1 till skor och kläder. Just nu kan du välja ut 26 st. ur sortimentet där 2 är gratis och brodyren ingår. Du gör så här: 1: Välj 10 plagg 2: Välj färger 3: Välj storlekar 4: Anpassa er brodyr.

Skicka en intresseanmälan på knappen nedan så hjälper vi er.

Volymexempel: 24+2 pikéer
Prisexempel: 11.500 + moms

(Kliché tillkommer)
Maila en förfrågan

PRESENTKORT

No1 säljer golfutrustning och golfkläder, dam- och herrkläder, träningskläder, utrustning för padel samt företagsförsäljning med profilprodukter. Presentkort till personalen är en uppskattad gåva – särskilt i en butik med så brett utbud. När du inte kommer på vad du skall ha med dig i gåbortspresent eller ge vid en födelsedag. Du bestämmer valören och vi servar mottagaren av presentkortet.

Maila en förfrågan