Varumärken

På Billi Bi hittar du ett stort urval stilettpumps med och utan peeptoe, öppna sandaler och vackra espadriller. Kvalitet och hantverk är toppklass med speciell känsla för vackra material och exklusiva detaljer. Billi Bi SPORT erbjuder avslappnat mode. Skor med sportigt utseende och fokus på design, hantverk och kvalitet. 

Cavaliere – kvalitét och mode in i minsta detalj. För Cavaliere är produktion, passform och val av material avgörande för att du skall känna dig välklädd. Cavalieres kostymer gör din garderob komplett. Alltid med perfekt passform. Cavaliere suits real people

Att skapa innovativ, högpresterande golfutrustning är en utmaning. Du måste sträva efter att leda istället för att följa. Det är vad Callaway gör.

”Jag är inte tillräckligt bra säljare för att sälja en medioker produkt”, sa Callaways grundare Ely Callaway en gång. Så han gav sitt företag uppdraget att skapa produkter som är ”glädjande annorlunda och bevisligen överlägsna”.

Dahlin har jobbat med tillverkning och design av kläder i nästan 100 år, vilket gör att man har koll på vad som är riktigt bra kvalitet även när det kommer till accessoarer. Golf No 1 tillhandahåller även Dahlins skor, tröjor, pikéer och skjortor. I Dahlins mode kan man trivas med sin look och känna sig välklädd över alla årstider. Med Dahlin är det lätt att vara moderiktig.

FootJoy har åtagit sig att skapa överlägsna golfskor, handskar och tillbehör som förbättrar din upplevelse. I mer än 60 år har FootJoy varit den ledande golfskon på PGA-touren. Detta visar att de bästa golfspelarna i världen väljer de bästa golfskorna i världen när de själva får välja.

Accessoarer, jeans, för honom, för henne, jackor, kläder för alla årstider. Replay är ett italienskt klädmärke som gjort sig kända för framförallt, sina designerjeans. Med sina jeans i Hyperflex och Hyperflex+ vet du att du får jeans som håller passformen. Replay grundades 1978 och kom till Sverige 1982. 

Det skotska varumärket Lyle & Scott har 140 års erfarenhet av att skapa stickade tröjor och herrmode av högsta kvalitet. Detta är ett märke som är känt för sin historia, kvalité och expertis över hela världen och allra mest känd är nog den klassiska och ikoniska lammullströjan.  I Lyle & Scotts utbud kan du hitta retroinspirerande plagg med en modern twist som pikéer, tröjor och skjortor.

Nolita är ett modemärke för den feminina och självsäkra kvinnan som utvecklar en kollektion rik på romantik och sensualitet. Sedan 1998 har Nolita ständigt utvecklats och aldrig tappat DNA:t med blicken på kvalitè. Vision: Att vara ett internationellt modemärke med hög medvetenhet till glädje kunderna.

Ottod’Ame är ett modemärke som skapades i Florens 2003, grundat av den kreativa andan hos Silvia Mazzoli som har lyckats använda den stora skräddartraditionen av made in Italy-produkter för att skapa moderna och fräscha kollektioner.Med vår italienska leverantör kan vi erbjuda allt för den moderna kvinnan. Exklusiva toppar, jackor, skjortor, byxor i modern mönstring och accessoarer.

Pelle P:s klädkollektioner består av funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad. Varumärkets kollektioner innehåller allt från tekniska sjö-och skidkläder till plagg som lämpar sig såväl på golfbanan som i staden.

Pingvinen Pete har sedan mitten på 50-talet satt sin prägel en serie legendarer. Frank Sinatra, Bing Crosby, Clintan Arnold Palmer. Tillkomsten av klädmärkessymbolen är av det mer udda slaget och kom att bli själva definitionen på någon som vet hur man har roligt. Med stor vördnad för legendarerna från förr symboliserar varumärket fortfarande livsstilen för vad det innebär att vara originell och njuta av livet. Penguin bär du för att trivas.

I Playboys kollektioner går design och kvalitet, hand i hand. Detta högklassiga modemärke för medvetna gentlemän arbetar med stilrena linjer i skor för både arbete och fest. När Playboy på 1950-talet nådde den skandinaviska marknaden blev deras Playboy Original en av de mest sålda skorna överhuvudtaget. Populariteten håller i sig än idag.

Titleists forsknings- och utvecklingsteam av golfbollar drivs av ett engagemang för ständig förbättring och innovation. Titleist tillhandahåller även andra högkvalitativa produkter som bagar, golfhandskar, klubbor, headcovers och kepsar. Under 2018 valde 73% av världens tourspelare en Titleist Pro V1 eller Pro V1x golfboll. Vinnare av anmärkningsvärda 180-turneringar!

Vare sig du går eller rullar är OGIO golfbagar byggda för att ge dig den mest fulländade upplevelsen på banan. Bättra spelet med bättre ordning, innovativa funktioner, oöverträffad hållbarhet och prestandahöjande tyger.

Cleveland Golf används där poäng är viktiga för att njuta av bättre golf. När det kommer till det korta spelet är inte vår lösning ”one-for-all. Vi konstruerar istället olika wedgar för olika nivåer av golfare. Med funktionella innovationer för alla delar av spelet är Cleveland Golf-utrustning din nyckel till bättre och roligare golf.

Epic vill vara det bättre och roligare valet för resenärer runt om i världen. Det finns många sätt att bära sina saker. Vi är olika; Epic ger färger, glädje och passion för användarna. Epic gör allt med en skandinavisk inriktning på design och funktionalitet och en kvalitet som är bestämd för att klara de hårda förhållandena i norra Norden. Epic´s resa inleddes 2005 på Sveriges västkust strax utanför Göteborg. Vårt uppdrag var då och är fortfarande att göra episka resor till episka äventyr.

TravisMathew grundades 2007 och hämtar sin inspiration från kulturen och livsstilen i södra Kaliforniens surf, sand och sol. TravisMathew har skapat mångsidiga, vardagliga kläder som sömlöst övergår från jobb till fritid. Med en smart blandning av prestanda och innovativ design är varje produkt framtagen för att uppnå en perfekt balans mellan funktionell komfort och överlägsen stil.

Penn&Ink´s historia börjar i New York med en enkel idé som ledde till klädmärkets välkända resekvalitet. De senaste tio åren har Penn&Ink skapat en värld. En plats där du kan vara dig själv. Där du kan känna Penn&Ink N.Y DNA. Kläder och skor som är bekväma och kosmopolitiska. Lätt och bekvämt framför allt. Där klassiskt är det nya coola. En värld som speglar vilka vi är och de saker vi älskar. För allt har sin egen historia att berätta.

Casall började med att sälja professionella gymredskap och gymutrustning i hela Skandinavien som ett resultat av det allra första tjejgymmet ”Athena” som startades 1984. Casalls team av personliga tränare och instruktörer växte sig snart så pass stort att det krävdes officiella träningskläder. Något funktionellt och elegant. Det var då det ursprungliga konceptet för designade träningskläder för kvinnor föddes.

Adidas är mer än bara sportkläder och träningskläder. Adidas samarbetar med de bästa i branschen för att skapa något tillsammans. På så sätt erbjuds användarna sportkläder och stilar som matchar de idrottsliga behoven samtidigt hållbarhet ligger i fokus och man är medveten om vilken påverkan idrottskläder har på vår omvärld.

Sedan HEAD´s lansering 1960 har man uppnått ett rykte för banbrytande design, ingenjörsexpertis och en passion för att kämpa för all sport, överallt. Vad har hundratals Grand Slams, ATP och WTA Tour-vinster gemensamt? Dessa otroliga resultat uppnåddes av en unik lista över nuvarande och tidigare världsettor. När det kommer till utrustning, vilket högpresterande märke litar de på? Gissa.

Dunlop ger alla spelare tillgång till samma, vackert designade, tekniskt sofistikerade sportprodukter. Det finns inte något slutmål. Bara en obändlig vilja till att förbättra. Gör produkterna lättare, starkare eller snabbare. Så du kan ta kontroll över en avgörande match. Att hitta det där lilla extra för nästa seger. Sedan nästa. I mer än 130 år har detta drivit Dunlop.

Push Sports är en ny generation av ultratunna och bekväma ledstöd för idrott som utvecklats med hjälp av de senaste rönen kring material och produktionsteknik. De är framtagna i samarbete med idrottare och idrottsvården. Produkterna matchar användarens behov och önskemål och ger effektivt stöd för lederna. Har du exempelvis haft en stukning och är på väg tillbaks, så kan den vägen underlättas med Push´s ledstöd.

BIG MAX, har byggt upp ett gott rykte för innovation och kvalité sedan de introducerades 1994. Branscherkännande utmärkelser från Golf Europe Product Awards för vagnarna och vattentäta Aqua golfbagar gör att BIG MAX är ett välkänt varumärke för Europas golfare. BIG MAX förbättrar utbudet år efter år genom engagemang för kvalité, innovation och funktion.

Cryo® elvagnar tillverkas med Svenska krav, extrem kvalitetskontroll och ingenjörskonst. Dessutom går Cryo® elvagnar direkt från fabrik till distribution utan ytterligare mellanhänder, vilket ger mycket prisvärda elvagnar trots den höga finishen och kvalitén.

En bättre golfrunda börjar med ett hjälpmedel för avståndsbedömning. Ta del av Garmins breda sortiment av produkter med förstklassig golfteknologi. Genom att använda GPS eller lasrar för att avgöra hur långt bort du är från greenen eller andra banobjekt kan du med enheter för avståndsmätning få exakt avståndsinformation på handleden, bära den i handen eller fästa den på vagnen.

MGI är synonymt med elgolfvagnar.
MGI tillverkar eldrivna golfvagnar som levererar hög prestanda och tillförlitlighet. Från enkla och effektiva, till avancerade lösningar med patenterade, gyroskopiska navigationssystem. Alla MGI-vagnar är designade för enkelt handhavande.

För Topeco har detaljerna varit i fokus ända sedan 1948, då Topeco grundades i Ulricehamn, Sverige. Det är nu 70 år sedan den första Topecostrumpan stickades. 70 år av förfinat hantverk där detaljerna alltid har varit – och är i fokus. Du är unik. Inte lik någon annan. Topeco hyllar olikheterna med accessoarer som uttrycker din personlighet. För det är de små detaljerna som gör dig till den du är.

Srixon är sprunget ur den japanska gummiindustrin. Golfbollar har man tillverkat i över 80 år. Företagets bollar är kända jorden runt och idag äger Srixon flest bollpatent i världen. Utöver tillverkning av golfbollar lämnar även golfklubbor och golftillbehör företagets fabriker. Srixons ambition är att utveckla produkter som passar ett brett utbud av spelare – såväl som världens främsta spelare.

Scotty Camerons precisionstillverkade putters är framtagna för att vara moderna med en tidlös design och Scotty Cameron putters är de mest använda på PGA touren den senaste femton åren.

Odyssey är inom golfvärlden synonymt med putters – ett fokus som gjort att företaget uppnått toppstatus inom putterkategorin. Framgången kan till stor del attribueras förmågan att utveckla nya teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att sänka fler puttar. Odyssey-putters är populära på de professionella tourerna, med hundratals segrar på de fem stora tourerna av spelare som använt en putter från Odyssey. Varumärket tillhör sedan 1997 Callaway Golf.